Over RIMA Groen Isoleren

RIMA Groen Isoleren is een jong bedrijf met de ambitie om biobased grondstoffen de nieuwe norm te laten zijn als isolatiemateriaal. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in (biobased) bouwen en verbouwen.

Als gecertificeerd verwerker onderscheiden we ons op het gebied van isoleren omdat wij alleen met ecologische materialen werken.
Cellulose, stro en houtvezel worden door ons middels speciale apparatuur professioneel ingeblazen in het dak, de wand of de vloer.

RIMA groen isoleren maakt deel uit van de koplopersgroep van Building Balance waar een selectieve groep van bouwers, woningcorporaties en ontwikkelaars bij zijn aangesloten. Met deze groep gaan we het biobased bouwen verder stimuleren en op de kaart zetten in Nederland. Meer hierover vindt u hier.

Een gezonder binnenklimaat door het toepassen van 100% natuurlijke materialen. Wij zijn 100% overtuigd van de vele voordelen!

Waar zijn wij te vinden?

Ons bedrijf is gevestigd in het Zuid-Limburgse Mechelen. Ons werkgebied focust zich met name op Limburg, delen van Noord-Brabant en Zuid-Gelderland. Is uw project elders gevestigd dan kunnen we bekijken wat de mogelijkheden zijn.
De landsgrenzen van België en Duitsland zijn voor ons dichtbij en mede hierdoor hebben wij ook buitenlandse opdrachtgevers waar wij werkzaamheden voor uitvoeren. 

Hoe gaan wij te werk?

Gezien de werkzaamheden die overdag uitgevoerd worden kunt u ons het beste bereiken via het contactformulier, per email of whatsapp. Wij zullen hier zo spoedig mogelijk op reageren.

Om u van een goed advies en/of offerte te kunnen voorzien, is het voor ons van belang om uw (woon)situatie zo duidelijk mogelijk in beeld te hebben. Wat wij onder andere dienen te weten:

  • Wat dient er geïsoleerd te worden? Betreft het nieuwbouw of bestaande bouw? Gaat het om dak-, vloer- en/of wandisolatie?
  • Om hoeveel vierkante meter gaat het?
  • Waar bent u woonachtig?

Op basis van deze gegevens krijgen wij al enig zicht op de uit te voeren werkzaamheden.

Gezien elk project maatwerk is zullen wij meestal een afspraak plannen om bij u langs te komen.
In een adviesgesprek bespreken we dan wat de mogelijkheden zijn en aan de hand daarvan kunnen we een concrete prijsopgave samenstellen die u per email ontvangt.
Zodra u akkoord geeft nemen we telefonisch contact op om de uitvoeringsdatum in overleg met u te plannen. 


 
 
 
E-mailen
Bellen
Info